Kinderschaatsen / Meegroeischaatsen

Vergroot afbeelding

Kinderschaatsen

Als Koning Winter zich weer aandient, willen ook de allerkleinsten natuurlijk het ijs op. Dat is geen probleem zolang u ze maar de juiste kinderschaatsen onderbindt. Voor de allerjongsten zijn er bijvoorbeeld dubbele ijzers of glij-ijzers met praktische klikbandjes waardoor u ze snel en stevig kunt onderbinden. Voor de iets oudere kinderen kunt u denken aan kinderNoren, kinderhockeyschaatsen, kinderkunstschaatsen en de EasyGlider van Zandstra. Bij Piet Vonk kiezen we meestal voor EasyGliders of meegroeischaatsen van Nijdam of Fila, dit zijn kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen die in maat verstelbaar zijn, zodat uw kinderen jarenlang plezier van hebt.

Easy Glider

De Easy Glider wordt gemaakt door het oer-Hollandse schaatsenmerk Zandstra uit het Friese Joure. De Easy Glider is gemakkelijk onder te binden, blijft goed zitten wat zorgt voor meer veiligheid bij het schaatsen. De staalkwaliteit die in de Easy Glider gebruikt wordt, is dezelfde als die van volwassenenschaatsen. Dit betekent dat schaatsen minder vaak geslepen hoeven te worden. Ook zijn er veel accessoires leverbaar voor de Easy Glider, zoals verlengstraps die gebruikt worden om de schaats ook bij grotere schoenmaten perfect passend te krijgen, gespbeschermers (extra comfort bij de drukpunten van de gesp) en de ‘Assist. Deze accessoire kan op de Easy Glider worden gezet zodat er een schaats ontstaat met drie ijzers voor een perfecte stabiliteit. Heel geschikt voor de beginnende schaatser.

Bent u nostalgisch ingesteld, dan hebben wij ook authentieke Friese doorlopers op voorraad. Deze oud-Hollandsche schaatsen zijn bovendien een erg leuk cadeau voor familie en vrienden in het buitenland! Piet Vonk heeft kinderschaatsen van de volgende merken: Fila, NijdamZandsta en Bauer. Kom eens passen met uw zoon of dochter!

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014