Fietsschoenen

Vergroot afbeelding

Fietsers die graag op de racefiets stappen, kunnen niet zonder goede fietsschoenen. Deze schoenen klikt u op de trappers van uw racefiets, waarvoor u de juiste plaatjes voor de wielrenschoen nodig heeft.Deze kunststof plaatjes geven meer steun en zorgen voor een beter fietsritme met zowel duw- als trekkracht. Er zijn verschillende soorten plaatjes, met een SPD-kliksysteem (voor mountainbikers, spinning en vrijetijdsfietsers) en met een SPD-SL kliksysteem (voor racefietsers).In onze kledingshop adviseren wij u graag over zowel de plaatjes als de bijpassende fietsschoenen.

Soorten fietsschoenen

Fietsschoenen mogen niet knellen, ook niet wanneer uw voeten uitzetten door de warmte van uw inspanning. Daarom is een maat groter dan uw gewone schoenmaat soms een betere keus(de beste maat. )

Piet Vonk is dealer van o.a. Shimano en Sidi fietsschoenen. Shimano fietsschoenen zijn erg stijf, met een harde zool, waardoor u meer gewicht op de trappers kunt geven. Hierdoor gaat er minder energie van uw trapbeweging verloren. Er zijn ook racefietsschoenen te koop die ook bij fitness of bij de triatlon te gebruiken zijn. Ook deze multifunctionele wielrenschoen vindt u bij Piet Vonk in Delft.
Maten fietsschoenen

Onze wielerschoenen zijn verkrijgbaar in een grote maatrange: van maat 36 t/m maat 50. Wilt u een maat die niet in deze range valt? Dan bestellen wij deze, indien mogelijk, voor u. Piet Vonk heeft heren-, dames- en unisex schoenen in verschillende kleuren en modellen en van verschillende topmerken.

Overschoenen

Overschoenen zijn er speciaal voor de wielrenner en maken een wieleroutfit helemaal af. Bovendien zorgen overschoenen voor extra warmte en kunnen ze de aerodynamica verbeteren. Piet Vonk heeft Lycra overschoenen van Castelli en Shimano (lichte bescherming tegen weersinvloeden), oversokken (tegen kou, regen en vuil), regenoverschoenen en thermische overschoenen. Wij vertellen u graag meer in onze wielerkledingshop.

Modieuze fietssokken

Piet Vonk heeft ook een ruime keuze in fietssokken. Sokken met  hoge of lage enkel, die de voeten zomers koel en ’s winters warm houden. Speciale fietssokken voeren zweet af, waardoor u geen natte voeten krijgt. Een goede pasvorm is essentieel om blaren te voorkomen. Er zijn sokken in een grote variatie aan materialen en materiaalsamenstellingen, kleuren en designs van Agu, Castelli en Gore bikewear. Kom eens langs en laat u verrassen.

Zoeken
Fietsschoenen
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014