Fietskleding

Vergroot afbeelding

Sportief en trendy op de fiets

Een sportieve en trendy look gaan in fietskleding heel goed samen. Dat bewijs wordt wel geleverd in de ruime collectie fietskleding die u vindt bij Piet Vonk.
In onze aparte kledingshop vindt u alle kleding en toebehoren die bij het fietsen nodig zijn. Naast de standaard fietsbroeken met ‘kunstzeem’ leren lap, verkopen wij shirts, truien en windstopper jassen en onder- en bovenkleding. Zowel voor de zomer als voor de winter, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Ook hebben wij fietskleding die duurzaam geproduceerd is. Wij vertellen u graag meer wanneer u onze winkel bezoekt.

Bescherming op de fiets

Aan fietskleding worden strenge eisen gesteld. Vooral door fietsers die met elke temperatuur door willen gaan met hun sportbeoefening. Dit kan recreatief fietsen zijn, maar ook woon-werkverkeer, wielrennen of mountainbiken. Bovendien kunt u bij Piet Vonk terecht voor een modieus en actueel assortiment spinning kleding, regenkleding en allerhande beschermende accessoires, zoals helmen, schoenen, regenkleding, handschoenen en kleding voor kinderen.

Modieus en beschermend

Een fietsoutfit bestaat meestal uit een trui of shirt, een jas en een broek. Daarnaast zijn er bij bijna alle merkcollecties windstoppers leverbaar, die uw lichaam beschermt tegen de kou van de wind. Fietskleding is tegenwoordig bijzonder modieus. Maar zo hebben we ook delft-blauwe shirts.De fietskleding voor dames heeft een getailleerde lijn en de herenkleding is strak van pasvorm, waardoor de kleding goed om het lichaam sluit. Dit is niet alleen comfortabel, het geeft ook de beste warmteregulatie.

Voor aanbiedingen zie hier!

Kledingmerken

Uiteraard kan de outfit verder worden gecompleteerd met een helm (inclusief een helmcap tegen de wind) en handschoenen. In het assortiment van Piet Vonk bevinden zich de merken Gore Bike Wear, Castelli, Roeckl en Agu. Ook is er regenkleding van Goretex, Pro-X Elements en Agu. Daarnaast is er een groot assortiment schoenen  van Shimano en Agu voor racefietsen, mountainbiken en spinning. Heeft u ook zo’n zin dit najaar op de pedalen te gaan staan? Bij Piet Vonk vindt u alles wat u nodig heeft.

Zoeken
Fietskleding
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014