Loekie

Vergroot afbeelding

Loekie kinderfietsen, speelse veiligheid

Kinderen zijn speels. Ze maken de meest onverwachte bewegingen, en kunnen zich aan het minste of geringste uitstekende onderdeel bezeren. Daarom zijn Loekie kinderfietsen veilig uitgevoerd. Er zijn geen scherpe onderdelen waaraan kinderen zich kunnen bezeren: en onderdelen zijn afgerond en alle moeren zijn afgedopt. Veilig is ook het Loekie remsysteem. Vrijwel alle modellen hebben zowel een terugtraprem als een handrem, of ze hebben een rem op het voorwiel. Ook hebben de meeste fietsen V-brakes: een handrem waarmee je extra snel stilstaat zonder hard te hoeven knijpen.

Loekie fietsen zijn leuk!

Maar een Loekie kinderfiets is vooral ook heel leuk om op te fietsen, zo zijn veel van de Loekie meisjesmodellen voorzien van een kleurig metalen fietsmandje, dat niet alleen vrolijk staat, maar ook zo stevig is dat het een handige opbergplek is voor een schooltas, bijvoorbeeld. En de gesloten kettingkast geeft niet alleen bescherming tegen vuil en vieze kleren, ze zijn ook nog eens heel mooi om te zien!

Verlichting en zichtbaarheid

Veiligheid betekent ook ‘goed zichtbaar zijn’. Zeker als uw kind er alleen opuit gaat op de fiets is het een fijne gedachte dat ze op de grotere Loekie-fietsen altijd, dus ook in het donker, goed zichtbaar zijn. Bijna alle modellen vanaf 20 inch hebben een goede verlichting voor en achter en reflectiestrips op de banden. Daarnaast zijn de meeste Loekie-fietsen voorzien van een betrouwbaar achterlicht met batterij, en hebben bijna alle 12,5, 16 en 18 inch modellen goede reflectoren!

Kom onze Loekie fietsen uittesten!

Wilt u zelf de Loekie kinderfietsen eens bekijken? Kom dan langs in de rijwielshop van Piet Vonk. Dan zult u vast onder de indruk zijn van de details waarmee de fietsen zijn uitgevoerd. Loekie combineert een praktische fiets met een moderne, mooie vormgeving waarop het fijn fietsen is! Zo is het vrolijk gekleurde zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar en de sterke bagagedrager ook lekker opvallend uitgevoerd in trendy kleuren.

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014