Union

Union fietsen zijn back! (Van nooit weggeweest )

Union, het oer-Hollandse fietsmerk viert in 2014 haar 100 jarige bestaan! De no-nonsens power van het merk vindt u sterker dan ooit terug in de moderne Union fietsen van vandaag: Robuustheid zonder poespas, gemaakt om veilig te fietsen door weer en wind. Fietsen om mee gezien te worden. Niets meer, niets minder.

Een Union fiets is een fiets voor jaren

Dankzij stevige eigenschappen en technische innovaties is Union een fietsmerk van naam dat onlosmakelijk met het imago van ‘Nederland Fietsland’ is verbonden. Union laat vroegere tijden herleven met authentieke designs. Zo fiets je weg met het beste uit de laatste eeuw Hollandse fietshistorie: Topkwaliteit en techniek met een vleugje nostalgie in het design. Union fietsen zijn gemaakt om je stevig mee door het leven te bewegen. En dat jaren lang!

(Re)Turn van Union

Het design van Union Turn serie flirt met de fietsen uit grootmoeders tijd, maar geven u het comfort van nu. Het zijn ijzersterke ‘oma-fietsen’ waar u relaxt mee door de stad, naar school of naar het werk fiets. De heren uitvoering van de Union Turn heeft een dubbele stang: re-Turn en toch helemaal trendy.

Union Load transportfietsen

Degelijk, sterk, trendy, vrij, licht, comfortabel en toch die nostalgische look: met de Union Load transportfietsen begeeft u zich met gemak kriskras door de stad. Een krat of zware tassen geen bezwaar!

Union Bend

Ook de Union Bend blinkt uit in no-nonsens, maar combineert deze met sportieve looks. De Union Bend is stoer en stevig terwijl u dankzij het lichtgewicht aluminium frame ook lekker licht en comfortabel fietst. Een fiets met een speels karakter waarmee u weer, wind en de uitdagingen van fietsen in de stad trotseert.

Union Picket

Stelt u eisen aan betrouwbaarheid, wilt u licht fietscomfort zonder veel onderhoud en toeters en bellen? Maar wel met een twee versnellings automaat achternaaf. Dan is de Union Picket voor u gemaakt. No scratch, no glory want het robuuste, speciaal bewerkte aluminium frame zorgt voor een ‘vintage’ look. Een stoere trendsetter met een nuchtere inslag.

Wilt u meer weten over Union Fietsen of onze andere fietsen? Piet Vonk heeft voor iedereen je juiste fiets en adviseert u graag. Ook over fietsaccessoires, fietsonderhoud en fietskleding kan hij u alles vertellen. Kom langs voor fietsonderhoud, service, advies of een proefrit. 

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014