Riese und Müller

Elektrische fietsen van Riese und Müller

Riese und Müller klinkt veelzijdig, degelijk, robuust, sportief en betrouwbaar. Een associatie die klopt! Riese und Müller is een jong merk dat staat voor een breed assortiment elektrische fietsen. Een veelzijdig, onderhoudsarm merk voor wie hoge eisen stelt aan eigentijds en sportief fietsgemak.

Comfortabel en modern

De E-bike is een moderne vinding, maar wordt nogal eens geassocieerd met ‘hulp nodig hebben bij het fietsen’ in plaats van ‘sportieve prestaties eisen met behulp van innovatieve fietstechnologie.’ De ontwerpers van Riese und Müller leggen de focus op het laatste. E-bikes van Riese und Müller zijn ontworpen door jonge, sportieve mensen met hoge ambities en liefde voor technologie. En dat zie je terug in elk design: diversiteit in sportieve, stoere, innovatieve e-bikes met een koploperspositie op het gebied van e-bike-technologie. Bij Piet Vonk adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden en modellen.

Elektrische fietsen, E-bikes en Hybrid

Er is geen verschil tussen E-bikes en elektrische fietsen. Er is wel verschil in aanbod tussen de diverse leveranciers en er is verschil in capaciteit. Piet Vonk selecteert uitsluitend die E-bikes waar we zelf mee weg willen rijden. Daarom kiezen wij voor ons aanbod elektrische fietsen o.a. voor elektrische fietsen van Riese und Müller. Een merk dat nog een extra naam toevoegt: Hybrid. Vandaag de dag worden Riese en Müller Hybrid fietsen, BlueLABEL elektrische fietsen en fietsen en vouwfietsen erkend als een premium merk in Japan, Europa en de Verenigde Staten.

Wilt u meer weten over ons complete aanbod elektrische fietsen? Piet Vonk legt graag alle mogelijkheden en soorten elektrische fietsen aan u voor. Naast bovengenoemde E-bikes van Riese und Müller verkopen wij van hetzelfde merk het BlueLABEL E-bike label  (link) onder andere elektrische fietsen van GazelleGiant , Union en Koga.

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014