BlueLabel

Vergroot afbeelding

BlueLABEL Elektrische fietsen van Riese und Müller

U wilt snel door het leven en een beetje hulp is welkom. Als het even kan kiest u voor ‘praktisch’ en ‘sportief’, maar dan wel graag met een mooi uiterlijk. Uw eisen zijn dezelfde als de eisen die worden gesteld aan de BlueLABEL E-bikes van Riese und Müller. Deze elektrische fietsen geven u full suspension gecombineerd met de steun van een elektromotor. Of u nu door de stad van A naar B fietst of daarbuiten.

Er is geen verschil tussen E-bikes en elektrische fietsen. Er is wel verschil in aanbod tussen de diverse leveranciers en er is verschil in capaciteit. Piet Vonk selecteert uitsluitend die E-bikes die de beste prestaties leveren. Daarom kiezen wij voor ons aanbod elektrische fietsen o.a. voor BlueLABEL E-bikes van Riese und Müller.

BlueLABEL is de sportieve E-bike serie van het merk Riese und Müller. Een naam die klinkt als één brok doordachte degelijkheid. En dat klopt! Gelijktijdig zijn de BlueLABEL elektrische fietsen jong, sportief van uiterlijk en beweegt u zich er comfortabel mee door het (woon-werk) verkeer. De BlueLABEL lijn biedt keus uit vier modellen:

De BlueLABEL Comfort, het damesmodel elektrische fiets met lage instap.
De BlueLABEL Cruiser, het sportieve herenmodel.
De BlueLABEL Mixte, het sportieve all weather damesmodel.
De BlueLABEL Charger, voor wie van modieus en snelheid houd.
 

BlueLABEL E-bikes zijn snelle fietsen om u soepel mee door het dagelijks leven te begeven. Ze vallen op door hun sportieve ontwerp en tal van praktische functies zonder ingewikkeld te zijn. BlueLABEL fietsen zijn doordacht en geoptimaliseerd in elk detail.

Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen? Piet Vonk legt graag alle mogelijkheden en soorten elektrische fietsen aan u voor. Naast de Blue Label E-bikes van Riese und Müller verkopen wij onder andere elektrische fietsen van GazelleGiant  en Koga.

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014