Batavus

Vergroot afbeelding

Batavus, altijd de fiets die bij u past!

Batavus is een oer-Hollands fietsmerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. In 2004, bij het 100-jarig bestaan van het bedrijf in Heerenveen, is zelfs een museum geopend. Hier kun je de roemruchte historie van Batavus fietsen met eigen ogen aanschouwen.

Batavus elektrische fietsen

Batavus maakt niet alleen stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen, maar ook e-bikes. Deze elektrische fietsen zijn helemaal hot en Batavus was een van de eerste fietsmerken die ze ontwikkelde. Batavus heeft twee type elektrische fietsen in het assortiment: een met een de IONĀ® technologie en een met Protanium technologie. Piet Vonk vertelt u er graag meer over.

De Batavus fietsfabriek

De fietsenfabriek van Batavus in Heerenveen is het kloppend hart van het bedrijf. In deze fabriek worden alle Batavus wielen in huis gemaakt; in de wielenmakerij. Daarnaast heeft Batavus een milieuvriendelijke lakstraat. Het merk gebruikt alleen lakken op waterbasis. In de lakstraat worden alle stalen en aluminium frames en onderdelen gelakt. Bij de automatisch aangedreven montagelijn, ten slotte, worden iedere werkdag honderden fietsen in elkaar gezet en voortdurend op kwaliteit gecontroleerd. In het testcentrum worden ook alle nieuwe, zelf ontwikkelde fietsonderdelen grondig getest. Ze moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Batavus.

Batavus fietsen

Batavus maakt zoveel verschillende soorten fietsen, dat er altijd een fiets is die bij u past. Bovendien heeft u dan een stukje Hollands handwerk in handen, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Er zijn allerlei soorten fietsen: trendy, stoer, chique, praktisch en zelfs sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Wilt u een versnelling? Een terugtraprem, een lage instap? Batavus heeft het! Wij vertellen u er graag meer over in de Rijwielshop van Piet Vonk.

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014