Fietskarren

Vergroot afbeelding

Fietskarren

Wanneer u veel bagage moet vervoeren, of misschien een hond mee wilt nemen op de fiets, dan is een fietskar of aanhangfiets een optie. Ook voor het meenemen van een of meerdere kinderen kan de fietskar een uitkomst zijn. Want een fietskar is er niet alleen voor de vakantiefietser. De voordelen van een fietskar zijn duidelijk: meer comfort en veiligheid dan een fietszitje, meer ruimte dan een fietstas, en beide handen aan het stuur. Bovendien beschermt een waterdichte kap de inhoud van de fietskar.

Soorten fietskarren

Er zijn verschillende soorten fietskarren, afgestemd op uw specifieke behoefte. Er zijn fietskarren met één wiel en fietskarren met twee wielen. Aan een boodschappen fietskar worden minder hoge eisen gesteld dan aan een fietskar waarin u kinderen vervoert. De prijzen voor beide soorten fietskarren verschillen dan ook. Wij hebben ook fietskarren op voorraad, van onder andere Burley, Chariot, Bob, Croozer, Instep, Swinn en KidCar. Andere fietskarren zijn uiteraard te bestellen.

Aanhangfietsen

Zijn uw kinderen echt nog te klein voor een fiets, maar willen ze wel meefietsen? Dan is een aanhangfiets een optie. Deze kinderfiets aanhanger wordt gekoppeld aan de achterkant van uw eigen fiets en is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Zo hebben ze het gevoel van een echte fiets, terwijl u de koers bepaalt. Of u neemt uw kind achter uw fiets mee op zijn/haar eigen fiets met de follow-mee, deze construktie komt achter uw fiets en haakt zeer makkelijk de kinderfiets met zijn voorwiel erop zodat deze als tandem meerijd met U. U kunt ook kiezen voor een bakfiets waarin u uw kinderen veilig vervoert.

Piet Vonk adviseert u graag over de fietskar of fietsaanhanger die het best voldoet aan uw wensen.

 

Follow-mee

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014