Over Piet Vonk

Kent u Piet Vonk al? Bent u een fietsliefhebber, dan kan dit haast niet anders. Want Piet Vonk is een bekend adres onder de echte fietsers. Omdat wij voor iedereen de juiste fiets hebben. Niet alleen dankzij ons veelzijdige aanbod, maar ook omdat Piet Vonk u adviseert vanuit jarenlange ervaring en gedegen kennis. Kom onze prachtige fietsen dus eens bekijken en uitproberen!

Het aanbod van Piet Vonk

Wij kunnen met trots zeggen: ‘Als Piet Vonk het niet heeft, bestaat het niet’. Er is haast geen model fiets of fietsonderdeel dat ontbreekt bij Piet Vonk. Deze site is niet groot genoeg om ons volledige assortiment te tonen, maar de site geeft u wel een goede indruk van onze omvangrijke collectie.
Wij kennen de verschillende voordelen van ieder merk en zullen u dan ook uitgebreid adviseren over kwalitatieve merken, zoals Gazelle, Giant, Koga en Union. Of u nu een eenvoudige boodschappenfiets nodig heeft of een robuuste racefiets. Piet Vonk helpt u aan de perfecte fiets.

Speciale fietsen bij Piet Vonk

Ook voor een speciale fiets bezoekt u Piet Vonk. Naast cross-, race- en sportfietsen leveren wij namelijk elektrische fietsen van de merken Gazelle, Giant, Koga, Riese und Müller en BlueLabel. Ook kunt u bij ons terecht voor vouwfietsen van Beixo, Brompton, Gazelle en Dahon, hebben we fietskarren en fietsaanhangers, en de bakfietsen van Bakfiets.nl en de Fietsfabriek. Om het kinderassortiment van Gazelle te verbreden, levert Piet Vonk de stoere fietsen van Sparta-Young en Loeki.

Piet Vonk: uw totaalwinkel

Piet Vonk wordt niet alleen al jarenlang druk bezocht vanwege het indrukwekkende aanbod fietsen, ook krijgt men bij het kopen van accessoires en onderdelen de beste adviezen en prijzen. Voor onderdelen zoals standaards, zadels, trappers, sturen, bagagedragers, fietsbellen en kinderzitjes, of accessoires zoals zonnebrillen, minitools en fietscomputers.
Onze aparte winkel met fietskleding (onderkleding, broeken, shirts, windstopper, schoenen, helmen en handschoenen) en spinning kleding is een van de uitgebreidste in Nederland. Bovendien heeft Piet Vonk een groot assortiment schaatsen.
Kom eens langs u zult versteld staan.

Zoeken
Over Piet Vonk
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014