Tassen

Vergroot afbeelding

Tassen

Gemak dient de mens, dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met een goede fietstas, of zelfs dubbele fietstassen, achterop kunt u boodschappen en andere spullen gemakkelijk op de fiets vervoeren. Maar ook stuurtassen of een fietsmand kan een groot gemak betekenen. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen, zoals metaal, riet of kunststof, en ook zijn er inzettassen te koop die vooral bedoeld zijn om de fietsmand van een zachte voering te voorzien. Bovendien heeft u met een stuurtas of stuurmand perfect zicht op wat u vervoert. Piet Vonk heeft allerhande artikelen in het assortiment fietsaccessoires om bagage te vervoeren. U vindt bij ons topmerken fietstassen als AGU, Ortlieb, Fast Rider en Basil, die een collectie enkele en dubbele fietstassen brengen, stuurtassen, stuurmanden en ook zadeltassen. Modieus, praktisch, lichtgewicht of waterdicht.

Speciale tassen

Wilt u zeer lichtgewicht tassen, bijvoorbeeld voor een fietsvakantie, dan zijn trekkingtassen een uitkomst. Ze zijn lichtgewicht en – heel belangrijk – waterdicht. Piet Vonk heeft trekking fietstassen van Agu, Basil, Ortlieb, Cordo, Newlook en Fastrider in de collectie.

Daarnaast zijn er speciale tassen voor het vervoer van laptops en kantoormappen: de zogenaamde kantoortassen of office bags. Deze tassen zijn speciaal gemaakt voor het vervoer van kwetsbare bagage, bijvoorbeeld door een extra padding in de voering. Ook de camera stuurtas is zo’n speciale tas met beschermende padding.

Bagagedragerverbreder

Kent u het probleem? U, of uw tienerzoon of –dochter, wil een rugzak vvoor of achterop de fiets vervoeren. Helaas steekt de rugzak aan beide zijden uit en door zijn bijzondere vorm is de rugzak bijna niet onder de snelbinders vast te zetten. Piet Vonk kent diverse oplossingen: Een voordrager met of zonder een kunstof (melk)krat in heel veel modieuze kleuren of de bagagedragerverbreder Krat-Mee van Steco. Met een speciale bijgeleverde spin zet u de rugzak (of andere bagage met een bijzonder formaat, zoals schooltassen, dozen of kratten) stevig en veilig vast op deze rugzaksteun.

Piet Vonk in Delft toont u graag zijn volledige assortiment accessoires voor op de fiets. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014