Fietsonderhoud

Vergroot afbeelding

Smeermiddelen

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. U kunt uw fiets regelmatig laten servicen in de werkplaats van Piet Vonk, maar ook zelf kunt u het nodige doen om de onderdelen soepel en gesmeerd te houden. Piet Vonk verkoopt allerhande smeermiddelen, zoals olie (kruipolie, teflonolie, siliconeolie, Poetsolie, Naaimachineolie en Rijwielolie), vet (zoals kopervet, kettingvet), ontvetter, onderhoudsspray voor sloten, remolie, montagepasta, Vaseline, leder onderhoudsvet, Schwalbe Easy Kit bandenmontagevloeistof en nog veel meer. Meer smeermiddelen vindt u in onze winkel.

Fietsgereedschap

Wilt u zelf aan uw fiets sleutelen? Een zadel verwisselen of kleine mankementen repareren? Dan vindt u bij Piet Vonk het fietsgereedschap om dit vakkundig te doen. Wij verkopen allespecifieke gereedschappen die nodig zijn om een fiets uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. In ons assortiment vindt u o.a. conussleutels, gereedschap voor het crankstel de cassette of de derailleur, hand- en kabelgereedschappen en fietsketting-, fietswiel- en fietsframe gereedschap. Deze speciale fietstools woorden steeds meer klusgereedschappen, en met een zeer gedetailleerd onderhoudsboek is geen klus meer te gek. Dit alles is bedoeld voor de ‘thuis fietsenmakers’ onder jullie. dan is een standaard om de fiets te repareren erg handig maar u kunt er ook voor kiezen om een haak set aan het plafont te bevestigen of zelf een fietslift. Bij piet Vonk kunnen we alle mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Minitools

Piet Vonk verkoopt handige sleutelsetjes voor in de zadeltas. Deze compacte minitools zijn onmisbaar voor reparaties onderweg. Er zijn diverse soorten minitools, maar de meesten hebben in ieder geval een aantal imbussleuteltjes, diverse soorten schroevendraaiers en een eventueel torque sleutel. De minitools zijn ook een heel leuk cadeau-idee!

Bandenplakset

Uiteraard vindt u bij Rijwielsporthuis Piet Vonk allerhande materialen om uw binnenbanden en buitenbanden te plakken. Van kleine bandenplaksets voor onderweg, tot tubeless bandenplak kits met zelfdichtende emulsie. Ook voor allen een nieuw ventiel bent u van harte welkom bij Piet Vonk!

Zoeken
Fietsonderhoud
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014