FirstBike

Vergroot afbeelding

Loopfiets FirstBike

Wilt uw kind al wel fietsen, maar is het nog te klein om al op een ‘echte’ fiets te balanceren? Dan is de FirstBike de oplossing. Want de FirstBike is een loopfiets die niet alleen erg leuk is om mee te spelen, hij is ook nog eens ontzettend leerzaam! Want met de FirstBike loopfiets (zonder trappers dus) leert uw zoon of dochter zichzelf in balans te houden en goed te manoeuvreren. Dit is de dus een uitermate geschikte manier om uw kind voor te bereiden op het fietsen met een echt fiets.

FirstBike: mijn eerste fiets

Wanneer uw kind te snel gaat op zijn FirstBike kan hij snel remmen door één of twee voeten op de grond te zetten. Dreigt uw kind met fiets en al om te vallen? Ook dan zijn zijn eigen voeten er als de kippen bij om de fiets rechtop te houden en de balans te herstellen. Zo ontwikkelen kinderen hun motoriek zonder dat ze het in de gaten hebben! Niet voor niets hebben al miljoenen ouders ter wereld hun kind een loopfiets gegeven.

De kwaliteit van FirstBike

De loopfietsjes van FirstBikezijn kwalitatief zeer onderscheidend. FirstBike fietsen hebben een laag gewicht, een speciaal gevormd loopfietszadel,een uitstekende trommelrem (op de modellen met rem) en de materialen die gebruik zijn, zijn zeer duurzaam. Terwijl metalen en houten loopfietsen snel kunnen beschadigen bij het vallen en ‘parkeren’ van de loopfiets, beschadigen de kunststof loopfietsen van FirstBike nauwelijks in dit soort gevallen. En mocht hij toch beschadigen dat geeft het kunststof geen scherpe randen of splinters. Vanzelfsprekend kunnen de FirstBike loopfietsen niet roesten. De FirstBike is dus de goede keuze voor jarenlang speelplezier, of u nu kiest voor de FirstBike Street of de nog iets stoerdere FirstBike Cross. Er zijn FirstBikes met luchtbanden, sommige met dikkere profielen of noppenprofielen, en met lekvrije banden. De FirstBike loopfiets Big Apple heeft zelfs echte Schwalbe balloontyres.

Voor de allerkleinsten is er optioneel een verlagingsset leverbaar voor de FirstBike, voor de iets oudere kinderen is een handrem aan te bevelen voort de loopfiets. De zadelhoogte is altijd verstelbaar. Niet voor niets komt de FirstBike zeer goed uit de vele testen en artikelen over loopfietsen.

Piet Vonk laat u graag alle modellen zien. Kom eens proef-loopfietsen in onze rijwielshop aan de Voldersgracht in Delft. Tot gauw!

Zoeken
Rijwielsporthuis Piet Vonk

Voldersgracht 20
2611 EV Delft
Tel: 015-212 32 52

 

Ma:

8:30 – 18:00

Di:

8:30 – 13:00

Wo:

8:30 – 18:00

Do:

8:30 – 18:00

Vr:

8:30 – 20:00

Za:

8:30 – 17:00

Zo:

gesloten

Voldersgracht 20 2611 EV Delft Tel: 015-212 32 52
Copyright Piet Vonk 2014